Läs omdömen från våra kursdeltagare

Här kan ni se alla omdömen skrivna av våra kursdeltagare.
Omdömena kan vara lämnade på en specifik utbildning eller på LUCO Akademi som utbildningsföretag.

Har du tips på förbättringar eller andra synpunkter är du välkommen att lämna dessa på e-post via akademi@luco.se eller på telefon 031-440 850.

ABT06

Rated 3 out of 5
7 januari, 2021

– Innehållet i kursen var bra.

– Jag hade en del tekniska problem med ljudfilerna, men det berodde nog mest på uppkoppling eller brandväggar.

– Jag saknade en del allmänna exempel från verkligheten. Dessa skulle ökat förståelsen för problem man kan ställas inför. De sketcher som var med var ibland svåra att följa med i. De var inte tydliga nog för mig.

– Upplägget för de olika delarna var bra och överskådliga.

– Bra med korta prov efter varje del

– Hade varit bra med “rätt svar” på frågorna också, så att man kunde se vad man svarat fel på. Svårt att begripa och gå tillbaka till kursmaterialet när det var flervalsfrågor framför allt.

Niklas Lökholm

Bra!

Rated 5 out of 5
12 november, 2020

Jag gillade kursen online därför det går att repetera och lyssna igen, hon som pratar har en tydligt och behaglig röst, en stor plus är att man kan gå tillbaka till tidigare avsnitt och läsa om samt följa upp med ABT boken om man vill .

Claudia Eriksson

Mycket bra kurs!

Rated 5 out of 5
11 november, 2020

En eloge till er för en mycket pedagogiskt och bra upplagd kurs, då jag även läste parallellt i boken var det inga problem med att klara slutprovet. Kursen har gett mig precis det jag behöver för att få en mer grundläggande förståelse för hur avtalen fungerar i praktiska situationer.

Jag kommer varmt att rekommendera kollegor och andra som är intresserade att gå denna utbildning!

Ulf Persbo

Agil projektering i byggprojekt

Rated 5 out of 5
3 november, 2020

Nyfiken på andra vägar i mitt uppdrag som projektledare både inom ett fastighetsbolag och inom ett Vinnova projekt hittade jag denna kurs hos LUCO. Jag känner till hur webb-utvecklare jobbar med Agil metodik och digitala lösningar såsom Trello med Kanbantavlor. Kursen gav en intressant grund till metodiken och hur man kan nyttja den inom byggsektorn. Jag jobbar med mindre projekt där man kan använda tänket men inte fullt ut. Det finns en stor potential i om en organisation styr om och jobbar samlat med agil ledning av projekt och projektering. Viktigaste reflektionen är att man vänder fokus mot individernas förmåga att lösa problem istället för hitta en teknisk lösning som är good enough. Jag tror att kvalitet och optimering av arbeten kan höjas med detta arbetssätt. Kursledaren gick igenom kursen lugnt och metodiskt och många situationer och lösningar diskuterades igenom under kursen. Kursen ger inte en direkt anpassningsbar lösning i handen utan man får gå tillbaka och utvärdera hur man kan jobba med det i sin egen organisation

Joakim Widerstedt

Bra kurs

Rated 4 out of 5
27 augusti, 2020

Bra att man kan ta det i sin egen takt. Dock var det lite otydligt vad som var rätt svar kontra var man hade svarat fel.

Jarkko Kyyriäinen FM-Bygg

Svar från LUCO Akademi

Tack för dina synpunkter.

Vi har gjort lite förändringar för att detta skall bli tydligare nu.

// Andreas T, LUCO Akademi

]
feedback, star rating, user rating

Vill du komma igång med onlineutbildningar?

Skicka oss ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig och berättar mer om våra utbildningar och om hur du kommer igång.

Kontakta oss

Har du några frågor?

Lått oss hjälpa dig att  komma igång.
Skicka oss  dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.