Mitt konto

Här ser du vilka kurser och utbildningar du har tillgång till.

Våra mest populära utbildningar

3.800 kr
ABT06

ABT 06

Vi har utformat det här kursmaterialet som en process från början till slutet av en normal totalentreprenad, alternativt en entreprenad som har problem och avbryts eller hanteras i en rättslig instans.

Läs mer

1.800 kr

Asbestkunskap för byggbranschen

Vad är asbest, Var förekommer det, vilka hälsorisker finns och vad säger lagar och regelverk? I denna onlineutbildning går vi igenom allt du behöver veta kring asbest och hur du skall hantera eventuell förekomst av det hälsovådliga ämnet

Läs mer

AB 04

Allmänna bestämmelser för byggnads-, anläggnings-, och installationsentreprenader. Denna utbildning kombinerar bildspel, ljud och video. Utbildningen är helt online och kan genomföras i sitt eget tempo.

Läs mer

3.700 kr

Mätteknik – Grundutbildning

Utbildningen är en introduktionskurs och riktar sig till personer som vill få en inblick i de olika instrumenten inom mätteknik. Utbildningen kan tas i kombination med handledartid tillsammans med vår utbildare inom mätteknik.

Visa mer...


Feedback och frågor

Om du har några frågor kring din utbildning eller behöver hjälp med att komma vidare fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort.

Har du några frågor?

Lått oss hjälpa dig att  komma igång.
Skicka oss  dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.